skip to main content

Albert van Dort  -  Gitaar

AlbertSpeelt gitaar vanaf zijn derde levensjaar. Volgde gitaarlessen bij o.a. Jan Kuiper en Winfred Buma. Speelde in diverse pop en jazz-ensembles waaronder de "La Vida Jazzband". Naast zijn activiteiten als filosoof speelt Albert sinds hij in Pieterburen woont ook bij het Behangmuziek-Gitaartrio.

Jan Dresmé  -  Bas

JanDeze bassist heeft zijn sporen reeds verdiend in het muziekcircuit. Is op zijn zestiende begonnen als gitarist, maar vond die zes snaren net iets teveel. Heeft lang geleden gespeeld in de Utrechtse formatie "Left Channel". Was ruige bassist in de Pieterbuurster rockformatie "Royal Mud". Heeft tot nu toe consequent geweigerd notenschrift te leren lezen. Speelt zowel basgitaar als contrabas. Oprichter van de inmiddels bekende stichting Jazz in Pieterburen. Ook hij woont uiteraard in Pieterburen.

Wilco Tukker  -  Gitaar

WilcoDeze allround gitarist heeft zich na zijn conservatorium-opleiding te Groningen gevestigd in Pieterburen. Het is daar waar hij in contact is gekomen met Albert en Jan. Naast zijn actieve leven als gitarist is Wilco ook werkzaam als gitaardocent bij muziekschool Noordakkoord in de gemeente de Marne en als docent muziek aan het Wessel Gansfortcollege.